El primer pas per crear la teva pàgina web és l’anàlisi de paraules clau


Paraules-Clau

Quan es tracta de posicionar una pàgina web, blog o e-commerce les paraules clau són essencials. És necessari saber amb quins conceptes el públic objectiu busca contingut, serveis o productes com els que ofereix el teu negoci. L’anàlisi de paraules clau forma part de l’estratègia SEO.

¿Què són les paraules clau o Keywords?

Són una o més paraules que escriu un usuari a la barra del cercador. La investigació de paraules clau et permet descobrir la intenció de cerca dels usuaris i t’ajudarà a escalar dins dels resultats del buscador. Per aquest motiu t’has de centrar en la teva audiència per saber com fa aquestes cerques. A més, l’anàlisi també et servirà per perfeccionar els continguts del teu web i de les teves campanyes. 

¿Com et pots beneficiar del keyword research?

  • Per atraure més tràfic orgànic: tenir identificades les paraules adequades t’ajudarà a aparèixer en els primers resultats quan l’usuari fa una consulta determinada.  
  • Crear l’estructura del lloc web: quan tinguis la teva selecció de keywords, les hauràs d’ubicar bé perquè Google les llegeixi i et mostri quan l’usuari les escrigui. Com als títols dels menús, a la url, sempre que et sigui possible i al títol i a la descripció que genera el teu web a la pàgina de resultat de cerca.
  • Augmentar la visibilitat enfront de la teva competència: analitzar els teus competidors també et servirà per descobrir noves paraules del teu sector.   
  • Invertir en paraules clau més rendibles: un cop coneguis quines et porten més tràfic les podràs utilitzar millor en les teves campanyes.

A més existeixen eines que per trobar les keywords relacionades amb el teu producte o negoci que també et són útils per trobar contingut d’interès pel teu target.  

Si no saps per on començar en el teu estudi de paraules clau, des de Netmarqueting et podem ajudar, contacta’ns i en parlem.

Leave a Reply