Fem nostres els teus objectius


Volem que creixis i acompanyar-te en aquest creixement.

Amb més de 10 anys d’experiència en e-commerce, treballem per oferir-te solucions que ajudin a una millor conversió a les vendes de la teva botiga online, especialment en els sectors de l’hoteleria i el turisme.

Posem al teu abast des d’una estratègia de màrqueting digital completa fins al suport en un o més àmbits concrets en màrqueting online.

Consultoria estratègica
Analitzem el teu negoci i dissenyem plans estratègics i accions perquè el teu equip pugui posar en pràctica les millors solucions digitals per a la venda amb el nostre suport.
E-commerce
Analitzem la teva botiga online i la dels teus competidors per optimitzar el teu e-commerce i implementar millores que aportin un augment del ROI de la teva pàgina web.
Optimització SEO
Treballem per donar la màxima visibilitat a la teva web en cercadors per aconseguir visites qualificades que puguin convertir-se en clients potencials.
Xarxes Socials
T’ajudem a posar en marxa el pla de social media per a la teva empresa i/o gestionem el teu dia a dia a les xarxes socials i hi controlem la imatge i reputació online del teu negoci.
SEM / Social Ads
Creació, gestió i optimització de campanyes a Google Ads (prèvia anàlisi de paraules clau i competència) i a Facebook i Instagram Ads per captar nous usuaris des de les xarxes socials.
Email Màrqueting
Estratègies, accions i disseny de campanyes d’email màrqueting, tant per a accions de captació com de fidelització. Implementació de sistemes d’automatització per incrementar la conversió.
Content Writing
Dibuixem l’estratègia de continguts òptima a per la teva empresa en base al teu públic i objectius. Creem contingut optimitzat per a SEO, útil i interessant per al teu blog, botiga online o web.
Analítica i Reporting
Implementem seguiments analítics a la teva web, t’ajudem a determinar quins KPIs són els més importants per a teu negoci i els plasmem en quadres de comandament útils i entenedors.
Disseny Web
Pàgines web amb la millor experiència d’usuari i la maximització del ROI. Investigació, creació de customer journeys, arquitectura web, UX, analítica, test A/B, continguts…
Marketing Automation
Assessorament i implementació d’eines d’automatització que aportin valor als usuaris web: landing pages, email màrqueting automatitzat, workflows, lead nurturing, conversió de leads
Motor de reserves
Per a hotels i apartaments turístics que busquen la màxima conversió del seu canal directe. Integració amb metabuscadors, channel managers, pasarel·les de pagament i xarxes socials.
Serveis per agències
Serveis d’externalització de serveis per a agències de comunicació, publicitat i disseny, mantenint una total confidencialitat de les dades i tasques realitzades durant la col·laboració.

En parlem?

Tant si vols començar a vendre online com si ja tens un ecommerce i vols millorar els seus resultats,
t’aportem solucions que faran créixer els teus ingressos.
Contacta'ns