Eines per teletreballar des de casa


Treballar-des-de-casa

Sabem que treballar des de casa pot ser dur i complicat quan no hi estem acostumats. Però també hem pogut comprovar els seus avantatges.

Som conscients que és una forma de treball que ha arrelat amb força durant el 2020 (per obligació) i que es mantindrà d’ara endavant.

Per aquest motiu et compartim algunes de les eines que nosaltres fem servir habitualment i que segurament t’ajudaran a plantejar-te millor el teu dia de feina.

Per fer reunions virtuals amb l’equip

  • Zoom

Ideal per fer vídeo conferències amb els companys de feina. És gratuïta fins a 40 minuts i et permet compartir i gravar la pantalla. També pots fer webinars amb molts assistents.

  • Skype

Segurament és de les més conegudes. Està bé per fer tele trucades amb poques persones, ja que perd connectivitat quan passes de 4 a la vegada. Pots xatejar a la vegada que parles, compartir documents i pantalla de manera còmoda i senzilla.

  • Google Hangouts

Sol venir per defecte als dispositius Android així que no te l’hauràs de descarregar. A l’ordinador sobre taula la trobaràs fàcilment en el paquet d’eines de Google. No cal que et donis d’alta ja que en tens prou amb el teu compte gmail per iniciar sessió. Et permet fer reunions fins a 10 persones. En cas d’utilitzar Mac, la trobaràs a l’AppleStore (de pagament per a desktop i gratuïta per a Iphone)

Eines de productivitat molt útils per evitar distraccions a casa

  • Toggl

Et permet ser més eficaç i productiu, és ideal per tenir el control del temps si treballes en diferents projectes o per diferents clients. És molt necessària per saber en què inverteixes el temps de la teva jornada de treball.

  • Trello

Amb aquesta aplicació pots crear projectes diferents i compartir-los amb la resta de l’equip, mantenir una agenda de treball, assignar tasques i portar tota la gestió del projecte. És molt manejable.

Gestor de documents per treballar des de casa

  • Drive

Va molt bé per guardar els documents propis i compartir-los amb altres persones per editar-los. És completament gratuïta i també s’inclou en el paquet d’eines de Google, no cal registrar-se.

  • Dropbox

És molt similar a Drive, però permet descarregar-te’l a l’escriptori del teu l’ordinador i treballar directament sobre els documents.

Aquestes plataformes estan disponibles tant a l’ordinador com a l’smartphone, per a Windows, Android o Mac. Cal dir, que solen ser gratuïtes amb funcions bàsiques que ja et poden anar molt bé pel que necessites. Sinó, sempre pots contractar els plans que ofereixen amb més funcionalitats.

Esperem que haver-te donat algunes idees útils per treballar des de casa.  

Leave a Reply