El motor de reserves més avançat del mercat


Posem al teu abast un motor de reserves amb un disseny atractiu i amigable, que proporciona una excel·lent experiència a l’usuari. Plenament integrat a la web del teu hotel, hostal o apartaments, el motor es convertirà en una eina indispensable a l’hora de fer crèixer el valor de les teves reserves directes. A banda de la tecnologia, t’oferim suport en la configuració i ús del motor de reserves, perquè en puguis treure sempre el màxim rendiment.

Nº1 en conversió
Testejat sobre clients reals En tests A/B realitzats contra els principals motors de reserves internacionals, s’ha aconseguit una millora de fins al 85% en la conversió de reserves.
Metacercadors gratuïts
Connecta amb els principals metacercadors, on es comparen preus entre canals de reserva. Mostra els teus preus a Tripadvisor Instant Booking, Trivago i Google Hotel Ads sense cap cost suplementari.
Sí, evolucionem amb tu
12 anys desenvolupant peticions de funcionalitat avançades per a hotels pioners, gràcies a l’assignació d’un 61% del pressupost a I+D destinada a millorar el que com a usuaris considereu important.
Sense permanència ni llicència
Paga només per ús. Sense lligams ni obligacions. Tu decideixes quan comences i quan marxes. Però quan vegis els resultats, no voldràs marxar…

Et convencerà!

La millor manera de veure totes les funcionalitats i avantatges del motor de reserves Witbooking és veient-lo en acció. Veuràs com s’integra a la web, com és el procès de reserva per al client, com es la càrrega al back per al teu equip…
No et volem convèncer. Però estem segurs que quan el vegis en funcionament voldràs integrar-lo a la teva pàgina web.
Vull veure una demo

NetMarqueting ha contribuit enormement al creixement online de la nostra empresa. Han desenvolupat tots els nostres projectes amb una gran profesionalitat, demostrant que són experts en les diferents àrees del marqueting digital. Ens han desenvolupat un projecte integral en marqueting online, molt interessant i valuós per petites empreses dedicades al sector turístic com la nostra i on no es té temps per res. Amb NetMarqueting hem aconseguit els objectius que ens marcàvem en la nostra estratègia online. El millor: empatia, actitud col.laboradora i comprensió. S’adapten rapidament i perfectament a les nostres expectatives i es crea un equip de treball i humà fantàstic. Realment s’impliquen a fons amb el projecte. Treballar amb NetMarqueting ha estat una de les millors decisions que hem pres. Recomano NetMarqueting a tots els meus companys.

Mar Bayona - Propietària Mountain Hostel Tarter

De la mà de Netmàrqueting hem aconseguit posicionar la venda per web com el principal canal de venda.

Jordi Paris - Dir. General Park Piolets Mountain Hotel & Spa

Molt contenta del resultat obtingut així com de tot el procés gràcies a la eficiència i eficàcia per part de l’empresa. Ha estat molt fàcil i les respostes han estat immediates en tot moment. Moltes gràcies!!!

Eli Arajol - Propietària Bethevents