Reinventar-se o… reinventar-se


Reinventarse per sortir de la crisi del coronavirus

Després de gairebé un mes de confinament, tots tenim clar que el que fins ara havia funcionat en els nostres negocis podria no seguir funcionant d’ara endavant. Hem estat i som testimonis de com ens hem hagut d’adaptar ràpidament a una nova situació, tant empreses com particulars. A tall d’exemple, persones que mai havien fet la seva compra setmanal per internet s’hi ha vist gairebé obligades i ja han començat a trobar-hi la seva part positiva. Les empreses han implementat sistemes de teletreball de manera més o menys improvisada que els han permès descobrir a marxes forçades altres maneres de funcionar en el seu dia a dia amb una major flexibilitat i autonomia dels seus treballadors. Altres, han hagut de tancar portes sense cap altra opció, ja que el seu negoci depèn exclusivament de client físic que a hores d’ara ha de romandre a casa.

Què ens espera?

Ningú ho sap del cert. Però el que està clar és que aquest impàs que estem vivint portarà conseqüències. No només econòmiques i socials sinó en el dia a dia de les persones i les empreses. I sens dubte, el gran beneficiat serà el món online.

Perquè en aquest moment, les persones i les empreses continuen relacionant-se online. Perquè ara mateix els comerços que disposen d’una alternativa de comerç electrònic poden continuar una part de la seva activitat. Perquè quan tot això comenci a passar, l’online serà l’encarregat de “tirar del carro”. Molt més ràpid en implementar solucions, necessitat de menys inversió en comunicació, resultats mesurables… són només alguns dels avantatges que els mitjans digitals posen al nostre abast.

I mentre aquest moment arriba, la qüestió és no aturar-se.

A Net Màrqueting hem aprofitat per renovar totalment la nostra pàgina web i per complementar la nostra feina diària amb cursos i formacions especialitzades en les darreres eines i tècniques digitals. 

Perquè quedar-se a casa i haver-se de confinar no vol dir no fer res. Perquè ara és el moment de pensar en com reinventar-se i trobar noves oportunitats per resorgir. Perquè la tornada a la normalitat serà lenta i dura.

Per això, aprofitem el temps que en regalen aquestes setmanes de confinament per invertir i preparar la millor tornada per a tots els nostres clients. Amb més força, amb més ganes. I amb la certesa que la clau del nou èxit rau en el món online en general i en l’e-commerce en particular.

Leave a Reply