Qui ens escolta en cada xarxa social?

Quan una empresa, independentment de la seva mida, es decideix a comunicar-se amb els seus públics mitjançant les xarxes socials, és important que tingui clar a qui trobarà en cadascuna d’elles. De la correcta elecció de xarxes dependrà en gran mesura l’èxit de les seves comunicacions socials.

 

Us presentem una infografia de Sprout Social, que pot ser de gran utilitat per a poder triar en quines xarxes centrar els nostres esforços en Social Media.

 

A primera vista: els mitjans de comunicació socials són de les dones!

Especialment en xarxes com Facebook, Pinterest o snapchat. A LinkedIn, Instagram i Twitter, els percentatges s’equilibren una mica més i és a Google+ on destaca l’ús dels homes.

 

Per edat, la franja que va dels 18 als 29 anys d’edat constitueix el grup més important en gairebé totes les plataformes, excepte a LinkedIn en la qual el percentatge de 30 a 49 i de 50 a 64 anys és el més nombrós (força lògic tenint en compte les característiques intrínseques d’aquesta xarxa). Destaca per la seva banda snapchat, amb més d’un 70% d’usuaris per sota dels 25 anys.

 

En voleu més detalls? Mireu les dades que recull la infografia.

 

Social-Demographics_infographic

Share and Enjoy These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn