Com augmentar les vendes de la web del teu hotel

Vols treure el màxim rendiment a la web del teu hotel? Segueix llegint, aquest article t’interessa :


Mima la teva pàgina web

Sembla obvi, oi ? Doncs no sempre ho és. Si aspirem a convertir la pàgina web del nostre hotel en el primer canal de vendes, cal invertir i treballar-hi .
hotel WebEns hem d’assegurar que tècnicament la nostra pàgina sigui una màquina de vendre: bona presentació, atraient, impactant… És essencial que estigui optimitzada per als motors de cerca i que tingui un alt nivell d’usabilitat (perquè l’usuari trobi tot el que busca sense haver de contactar-nos), a més de disposar d’un motor de reserves senzill i clar. Les fotografies són un element clau visual, de manera que cal que tinguin bona resolució i que mostrin la millor cara del nostre hotel o apartamen .
Comercialment, la pàgina web del nostre hotel ha d’oferir avantatges exclusius que no s’ofereixin en altres canals. L’exigència de paritat de preu obliga a ser creatius i a oferir serveis com ara Wi-Fi free, una beguda de benvinguda, flexibilitat en els horaris…. També és molt recomanable disposar de producte/oferta pròpis (exclusius del nostre canal de venda) en el qual no entrem en competència amb les OTA’s .
Tot això sense oblidar que ha de tota la informació que conté ha de ser verídica i estar sempre actualitzada .

 

Mostra la teva millor cara en les OTA’s

booking-caption

Els portals Online són un bon aparador per arribar a nous clients. El seu potencial d’inversió en publicitat online és difícil de superar així que és preferible aprofitar les seves xa

rxes per mostrar el nostre producte de la millor manera possible. Com en la web pròpia, distribueix bones fotos i controla la veracitat de les informacions contingudes en les descripcions. Si el potencial client se sent atret pel producte, segurament buscarà activament la pàgina de l’hotel esperant trobar més serveis i avantatges que en les OTA’s.

 

 

La informació és poder: utilitza-la!
El cardex d’un hotel és un dels seus majors actius. De vegades es passa per alt la seva importància i s’introdueixen les dades de forma incorrecta o incompleta. ¡Error! Els registres de clients han d’estar el més complets possible ja que a partir d’aquí ens permetran realitzar accions de comunicació segmentada i fidelització, que segur ens donaran bons rendiments en la venda en línia. Ja coneixeu la dita: “Costa 7 vegades més captar un nou client, que conservar el que tenim” .

 

 

Capta nous clients potencials i integra’ls a la teva base de dades
cardexEncara intentem conservar als nostres clients , és obvi que hem de continuar amb la tasca de donar a conèixer el nostre establiment i captar nous públics. Per a això:

  • Decideix a quin tipus de públic vols arribar (famílies, corporatiu , joves … )
  • Identifica on trobar-los ( xarxes socials , fòrums … )
  • Crea landing pages específiques per a ells i per captar les seves dades (a canvi d’un petit premi, descompte …) .
  • Gestiona la base de dades i comunica’t amb ells
  • Personalitza ofertes (no només en forma de descomptes, també pot ser molt eficaç afegir serveis que són valorats per aquests nous públics)

 

Gestiona la teva reputació online i maximitza el pricing del teu hotel
Captura de pantalla 2013-11-22 a las 11.29.37Estudis de mercat revelen que els viatgers estan disposats a pagar fins a un 38% per hotels amb comentaris positius online. Uns bons comentaris dels viatgers més bona gestió de la reputació online deixa entreveure al potencial client un servei superior i unes garanties d’estar reservant un bon hotel, hostal o apartament . Així doncs , es torna menys sensible al preu i això augmenta les possibilitats que l’establiment pugui mantenir unes tarifes superiors als seus competidors sense perdre ocupació .

Si estàs fent les coses bé , fa un pas més i integra els comentaris dels clients en la teva web: no tinguis por ! Al contrari …
Molts usuaris abandonen les pàgines web d’hotels que no coneixen per buscar informació i comentaris d’altres viatgers sobre l’allotjament en qüestió. L’abandonament de la pàgina pot significar la pèrdua de la venda directa i augmenta les possibilitats de reserva a través d’un altre canal. O pitjor encara, es pot perdre definitivament la venda si pel camí es creua amb un altre allotjament que li ofereix un altre producte que li dóna més confiança .
Per això és important , sobretot si es disposa de bones valoracions, integrar-les en la pròpia pàgina web. Tripadvisor disposa d’un giny específic per fer-ho i convertir així als teus clients satisfets en prescriptors de la teva producte en la teva pròpia pàgina web .

 

Share and Enjoy These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn